Dutch English French German Italian Spanish

In de jaren 80 en 90 hebben we ruiterweekenden georganiseerd met de Duitse, Franse en Engelse IBM Ruitersportverenigingen. Vanaf 2002 organiseren we zelf ruiterweekenden en -weken in den vreemde. Zo zijn we in België, Polen, Frankrijk en Hongarije geweest. 

 

Al vanaf het oprichtingsjaar 1971 maken we buitenritten vanuit Manege Groot in Egmond a/d Hoef. Verschillende leden rijden hier ook privé strand- en duinritten. Kijk eens op www.manegegroot.nl.

 

 

In 1983 bestaat de vereniging 12,5 jaar en dat wordt gevierd met een feest in de Legmeermanege. Het hoogtepunt van het feest was natuurlijk de demonstratie van de paardrijkunst van een aantal leden. Dit in de vorm van een carrousel.

In 1990  verandert het internationale karakter. De Duitsers hebben te kennen gegeven (na 12 jaar) wat anders te willen en de Engelsen wilden graag ook hun activiteiten "uitbreiden". De Engelsen komen eerst bij ons tijdens het weekend te Burgh-Haamstede om te proeven hoe alles door ons geregeld en gedaan wordt.

Dit was ook het jaar van: Woudenberg, TOETSdagen, Slaapmutsjes en/of Vroegevogeltjes, Paardenrusthuis, Kootwijk, Noordwijk, Soest, Schoorl, "vossenjacht" en de Bereden Politie.

In de jaren tachtig wordt er op de Legmeermanege een vijfkamp georganiseerd. Er zijn andere bedrijfsverenigingen die op de Legmeermanege rijden: ABN AMRO, Postbank, VU. Tezamen met de IBM vereniging en de Legmeermanege hebben we de vijf partijen voor de dressuurwedstrijden. In 1990 wordt deze vijfkamp door de IBM-ruiters gewonnen met 1235.5 punten.